۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۱
«نماز به زبان من»

پویشی برای تقویت انس فرزندان بهزیستی با نماز و قرآن .

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی آذربایجان‌غربی؛

پویش فرهنگی و تربیتی «نماز به زبان من» همزمان با ایام فاطمیه، از ۹ تا ۱۷ آبان‌ماه ۱۴۰۵، با هدف ترویج فرهنگ نماز و تقویت پیوند معنوی کودکان و نوجوانان با نماز و قرآن، ویژه فرزندان تحت حمایت در مراکز نگهداری بهزیستی برگزار می‌شود.
این پویش با رویکردی تربیتی و متناسب با نیازهای عاطفی و فرهنگی کودکان و نوجوانان، فرصتی برای تقویت علاقه و انس بیشتر فرزندان با نماز و قرآن و نهادینه‌سازی فرهنگ اقامه نماز در زندگی روزمره آنان فراهم می‌کند.
تقویت فرهنگ نماز اول وقت و نماز جماعت، معرفی حضرت فاطمه زهرا (س) به‌عنوان الگویی برجسته در بندگی، اخلاق و مسئولیت‌پذیری و ایجاد تجربه‌ای مثبت، دلنشین و خاطره‌انگیز از نماز برای کودکان و نوجوانان، از مهم‌ترین اهداف اجرای این پویش به شمار می‌رود.
همچنین، تقویت ارتباط عاطفی و فرهنگی میان مسئولان، مربیان و فرزندان تحت حمایت، فراهم‌سازی فضایی صمیمی برای انتقال مفاهیم دینی و اخلاقی و بهره‌گیری از شیوه‌های جذاب و متناسب با سن مخاطبان، از دیگر محورهای مورد توجه در این برنامه فرهنگی و تربیتی است.
پویش «نماز به زبان من» با تأکید بر نقش خانواده بزرگ بهزیستی در پرورش معنوی و اخلاقی فرزندان تحت حمایت، می‌کوشد زمینه‌ای فراهم کند تا کودکان و نوجوانان، نماز را نه‌تنها به‌عنوان یک فریضه دینی، بلکه به‌عنوان فرصتی برای آرامش، ارتباط با خداوند و تجربه حس تعلق و صمیمیت در محیط زندگی خود درک کنند.

کد مطلب 216953

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد